TextielFem: Textielkunst in interieur en mode

 
Textielschilderijen
Ik haal mijn inspiratie uit textiel. Elk materiaal vertelt een eigen verhaal. Door verschillende textielsoorten te combineren, schep ik een nieuw utopia. In mijn kleurige, levendige schilderijen met veel diepte en details komt een droomwereld tot leven. Die schilderijen maak ik ook op bestelling, bijvoorbeeld met oude kleding- of meubelstoffen die je als herinnering wilt bewaren.
 
Interieur
Ook mijn andere interieurproducten prikkelen de fantasie en laten mensen creatiever nadenken over hun inrichting en leefomgeving. Zodat ze op een nieuwe manier gaan kijken naar het theater van het dagelijks leven. Zoals Dromend Servies: een servieskast, sculptuur en zitelement ineen.
Mode
Creatief, persoonlijk en functioneel. Dat geldt ook voor mijn kledingontwerpen. Bijvoorbeeld een muts, sjaal en kussen ineen. Net even anders en uniek! Voor een garderobe met een persoonlijk tintje. De kleding is wasbaar in de machine (wolwasprogramma) of op de hand. Ik maak al mijn designproducten in een eigen atelier in het centrum van Enschede


Hier kunt u mijn portfolio zien. Er zitten ontwerpen bij, die ik nog steeds op maat maak. Klik op de foto om meer te zien.

zeelandschap_kl 2 dromendservies1 dromendservies6 nomad     3dgraffity 

 
  

Free template 'Colorfall' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!